Küpsetised

Väikesed rukolapirukad 

Pille Enden, 6. mai 2008, 08:37
Foto: Jaan Heinmaa
Väikeseid pirukaid on mugav serveerida, eriti kui neid küpsetada muffinivormides. Rukola annab täidisele kerge, meeldivalt mõrkja maitse

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
PÕHI
3 dl Jahu
125 g Või
1 tl Sool
2 sl Külm vesi
TÄIDIS
2 potti Põld-võõrkapsas ehk rukola
150 g Kodujuust
0.75 dl 35% rõõsk koor
2 tl Sinep
3 sl Parmesani juust
0.75 tl Sool
1 tl Must pipar
18 tk Kirsstomatid

Valmistamine
Haki või, jahu ja sool seguks. Lisa vesi ja sega ühtlaseks tainaks. Pane täidise valmistamise ajaks külma.Täidise tarvis sega hakitud rukola, kodujuust, rõõsk koor, sinep, riivitud parmesan, ja maitseained. Jaga tainas 12 tükiks, suru tükid, muffinivormi põhja ja äärtele. Täida täidisega ja vajuta sellesse ka poolitatud kirsstomatid. Küpseta 225-kraadises ahjus 12-15 minutit.12 tükki.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee