Lõunasöögi retseptid

Peedipüreesupp kitsejuustu ja basiilikuga 

Heimar Kuuskler, 6. mai 2008, 11:39
Kokasaate Maitsenaudingud 06.05.2008 retsept

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 purk Salvesti kerge peedisupp
1 sl Oliiviõli
1 tl Soolahelbed
2 sl Kitsejuust (kõvem, riivitud)
5 lehte Basiilik (värske)
1 dl 35% rõõsk koor

Valmistamine
Aseta keevasse vette pool peedisupi purgist, lisas vahukoor ning keeda 5-6 minutit ning püreesta saumiksriga ühtlaseks. Serveeri koos riivitud kitsejuustu, oliivõli, soolahelveste ja värske basiilikulehega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee