Itaalia köök

Kirsstomati-mozzarellasalat 

Angeelika Kang, 18. mai 2010, 08:20
 Jaan Heinmaa
Väga lihtsalt valmistatava itaaliapärase salati võluks on oliiviõlist ja basiilikust kaste.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 g Kirsstomatid
300 g Mozzarella
Basiilik (värske)
KASTE
6 sl Oliiviõli
1 sl Palsamiäädikas
Sool
Must pipar
1 tl Mesi
Basiilik (värske)

Valmistamine
Viiluta juust ja poolita tomatid.Aseta juust, tomatid ja basiilikulehed taldrikule. Kastme jaoks püreeri sauseguriga õli, veiniäädikas, sool, mesi ja basiilikulehed. Maitsesta musta pipraga. Vala kaste salatile ja serveeri kohe.1 portsjon ~345 kcal

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee