Kiudainerikkad toidud

Rabarberi-maasikakissell 

Angeelika Kang, 6. juuni 2008, 07:00
Foto: Jaan Heinmaa
Rabarberi-maasikakissellis saad ära kasutada viimased sügavkülmas leiduvad maasikad. Ühtlasi saad nii ka magusama ja erksa punase värvusega kisselli, mida on hea niisama juua, aga ka serveerida kohupiima, vahukoore või vanillijäätisega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Ettevalmistusaeg 10 minutit + 10 minutit keetmiseks.

Koostisosad
1.5 l Vesi
1.5 dl Suhkur
1 l Rabarber
400 g Aedmaasikad
2 sl tärklis

Valmistamine
Kuumuta vesi ja suhkur potis keemiseni. Keeda tükeldatud rabarbereid ja külmunud maasikaid 10 minutit, kuni rabarber on pehmenenud. Sega väike kogus külma vett tärklisega ja nirista keevasse rabarberisegusse. Lase korraks keema tõusta ja tõsta tulelt. Serveeri jahutatult.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee