Linnuliha retseptid

Kana karri ja Raita kastmega 

Priit Toomits, 27. aprill 2008, 07:19
 
Huvitav ja tervislik roog, sobilik grillihooaja alustamiseks

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 tk Kanafilee
2 sl Maitsestamata jogurt
0.5 tk Tšillikaun (seemnetest puhastatud)
Sool
1 tl Karripulber
2 vart Murulauk
GRILLITUD KANA MAITSESTAMISEKS
1 tl Ingver (hakitud)
1 tl Koriander (värske, hakitud)
RAITA KASTE
2 sl Maitsestamata jogurt
1 tk väike tükk tšillikauna
1 oks Aedtill
SALAT
frisee, lollo rosso, radisio rosso
1 oks Aedtill
1 tl Oliiviõli
Sool
Suhkur

Valmistamine
1. Tükelda filee 2x2 cm suurusteks kuubikuteks.2. Lisa fileetükkidele jogurt, tšilli, hakitud murulauk ja karri. Maitsesta soolaga.3. Lase marineeruda ~ 1 tund.4. Grilli, aeg-ajalt keerates, 10–15 minutit.5. Pane grillitud filee kaussi ning lisa hakitud värske ingver ja koriander.6. Kata kauss kaanega ja lase 3 minutit seista.7. Rebi salatilehed väiksemateks tükkideks. Maitsesta soola, suhkru ja oliiviõliga.8. Raita kastme tegemiseks haki till ja tšilli peeneks. Lisa jogurt ja maitsesta soolaga.9. Serveerimisel aseta taldrikule salat ja selle ette fileekuubikud, ümber vala Raita kaste.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee