Lihatoidu retseptid

Ungaripärane vorstiroog 

Maire Suitsu, 29. aprill 2008, 07:17
 Jaan Heinmaa
Ungaripärane vorstiroog

Kogus: ühele

Koostisosad
2 tk sibul
3 küünt küüslauk
2 sl õli
1 sl vesi
1 tk kollane paprika
1 tk punane paprika
5 dl vesi
1 tl jahvatatud paprika
1 tk lihaleemekuubik
6 tk kartul
6 tk väiksemad tomatid
250 g vürtsikad vorstikesed
0.5 tl must pipar

Valmistamine
Vabasta vorstikesed koorest. Lõika kooritud sibulad sektoriteks, küüslauk tükikesteks. Poolita puhastatud paprikad põikisuunas ja lõika seejärel sektoriteks. Talita samamoodi kooritud kartulitega.Kuumuta sibulat ja küüslauku õli ja vee segus keskmisel kuumusel mõned minutid, kuni vee aurustumiseni. Lisa paprikatükid ja kuumuta segades veel 5 minutit. Kalla juurde vesi, pudenda patta ka leemekuubik ja lisa kartulid. Maitsesta paprikapulbriga. Hauta kaane all madalal kuumusel, kuni kartulid on pehmed. Lisa sektoriteks lõigatud tomatid ja tükeldatud vorstid. Riputa peale pipart ja hauta kaane all, kuni roog on läbi kuumenenud. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee