Taimetoidu retseptid
25. aprill 2008, 10:55

Penned feta ja suvikõrvitsaga

Kokasaate Maitsenaudingud 25.04.2008 retsept

Kogus: ühele

Koostisosad
100 g Penne
1 sl Soolahelbed
Must pipar
1 dl Vahukoor
0.5 dl Vesi
100 g Toorjuust
75 g Suvikõrvits
1 sl Oliiviõli
100 g Feta juust
2 sl Basiilik (värske, hakitud)

Valmistamine
Grilli kuumal grillpannil vähese oliivõliga suvikõrvitsad, maitsesta Maldon helbesoola ja värskelt jahvatatud musta terapipraga. Seejärel aseta potti vahukoor, vesi, Bonjour toorjuust ning keeda poole võrra kokku. Maitsesta Maldon helbesoola ja värskelt jahvatatud musta terapipraga. Lisa keedetud penned ning vahetult enne serveerimist värske tükeldatud basiilik. Serveerimisel lisa pastale eelnevalt grillitud suvikõrvitsad ja fetakuubikud, kaunista värske basiilikuga.