Taimetoidu retseptid

Penned feta ja suvikõrvitsaga 

Heimar Kuuskler, 25. aprill 2008, 10:55
 
Kokasaate Maitsenaudingud 25.04.2008 retsept

Kogus: ühele

Koostisosad
100 g Penne
1 sl Soolahelbed
Must pipar
1 dl Vahukoor
0.5 dl Vesi
100 g Toorjuust
75 g Suvikõrvits
1 sl Oliiviõli
100 g Feta juust
2 sl Basiilik (värske, hakitud)

Valmistamine
Grilli kuumal grillpannil vähese oliivõliga suvikõrvitsad, maitsesta Maldon helbesoola ja värskelt jahvatatud musta terapipraga. Seejärel aseta potti vahukoor, vesi, Bonjour toorjuust ning keeda poole võrra kokku. Maitsesta Maldon helbesoola ja värskelt jahvatatud musta terapipraga. Lisa keedetud penned ning vahetult enne serveerimist värske tükeldatud basiilik. Serveerimisel lisa pastale eelnevalt grillitud suvikõrvitsad ja fetakuubikud, kaunista värske basiilikuga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee