Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
0.5 potti Põld-võõrkapsas ehk rukola
1 pott Hernevõrsed
1 tk Pirn
80 g toorsuitsusingi õhukesed viilud
VAARIKAKASTE
100 g Vaarikad (värsked või külmutatud)
1 sl Vesi
2 tl Palsamiäädikas
1 tl Suhkur
Must pipar
Valmistamine
Valmista kaste. Mõõda kõik ained potti ja lase 5-6 minutit keeda, kuni kaste pakseneb. Hõõru läbi sõela ja lase jahtuda. Lõika pirn õhukesteks sektoriteks. Jaga neljaks portsjoniks, samuti jaga neljaks rukola salat ja hernevõrsed. Seo iga portsjon singiviiluga kompsuks. Serveeri kastmega.
Kalorsus 72 kcal/portsjon
Kommentaarid (0)