Kalatoitude retseptid

Maisi-krevetisupp 

Martti Koppel, 28. aprill 2008, 09:02
 
kokasaate Hommikuköök 19.04.2008 retsept

Kogus: ühele

Koostisosad
1 sl Või
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
1 tk Puljongikuubik (ribimaitseline)
200 g Mais (külmutatud või konserveeritud)
1 l Piim
2 tk Kartul
2 dl Rõõsk koor
0.5 tl Ingver (kuivatatud)
2 sl Sidrunimahl
Aedtill
Murulauk
200 g Kooritud krevetid
100 g Sulatatud juust

Valmistamine
Sulata potis või ja lisa peeneks hakitud sibul ja mais. Lisa varsti piim ja puljongikuubik, siis kooritud ja tükeldatud kartul. Keeda pehmeks ja püreeri. Lisa siis sulajuust ja rõõskkoor ning maitseained. Lõpuks sidrunimahl ja krevetid. Kuumuta ja siis lisa maitseroheline ja serveeri.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee