Hot PotFoto: Ajakirjade Kirjastus
Linnuliha retseptid
14. detsember 2009, 07:45

Hot Pot

Traditsiooniline Hiina pajaroog. 

Kogus: neljale

Koostisosad
3 sl Õli
300 g Seafilee
300 g Kanafilee
2 küünt Küüslauk
1 tk Hiina kapsas
2 tk Porgand
2 tk Paprika
100 g Šampinjonid
1.5 l köögiviljapuljong
3 sl Sojakaste
3 sl Hoisin kaste
100 g Munanuudlid

Valmistamine
1. Lõika liha ribadeks. Haki Hiina kapsas ja küüslauguküüned. Lõika paprika ribadeks, porgandid ja šampinjonid viiludeks.
2. Kuumuta vokk-pannil õli ning pruunista liha kolmes jaoks. Tõsta kõrvale ja hoia soojas.
3. Vala pannile puljong ja kuumuta keemiseni. Lisa liha, porgand, paprika, küüslauk ja šampinjonid. Maitsesta kastmetega ja kuumuta, kuni köögiviljad on peaaegu pehmed. Lisa Hiina kapsas ja keedetud munanuudlid ning serveeri kohe.