Linnuliha retseptid

Hot Pot 

Toidutare, 14. detsember 2009, 07:45
Hot PotFoto: Ajakirjade Kirjastus
Traditsiooniline Hiina pajaroog. 

Kogus: neljale

Koostisosad
3 sl Õli
300 g Seafilee
300 g Kanafilee
2 küünt Küüslauk
1 tk Hiina kapsas
2 tk Porgand
2 tk Paprika
100 g Šampinjonid
1.5 l köögiviljapuljong
3 sl Sojakaste
3 sl Hoisin kaste
100 g Munanuudlid

Valmistamine
1. Lõika liha ribadeks. Haki Hiina kapsas ja küüslauguküüned. Lõika paprika ribadeks, porgandid ja šampinjonid viiludeks.
2. Kuumuta vokk-pannil õli ning pruunista liha kolmes jaoks. Tõsta kõrvale ja hoia soojas.
3. Vala pannile puljong ja kuumuta keemiseni. Lisa liha, porgand, paprika, küüslauk ja šampinjonid. Maitsesta kastmetega ja kuumuta, kuni köögiviljad on peaaegu pehmed. Lisa Hiina kapsas ja keedetud munanuudlid ning serveeri kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee