Pelmeenipitsa
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
1 pakk Pelmeenid
1 tk saiakate (Rakvere)
Külmutatud köögiviljad
100 g Riivjuust
Pitsamaitseaine
Õli
Valmistamine
Suurem osa selle roa komponentide valikust jääb tegija otsustada, kusjuures kasutada võib kõike, mida külmkapis leidub – porgandikuubikuid, paprikat, tomatit, maisi, vorsti, segi eelmisest päevast järelejäänud kartulid sobivad.
Kalla ahjuvormi põhja veidi õli, lao otse sügavkülmast võetud pelmeenid üksteise kõrvale ja laota saiakate nende peale. Katteks kasuta kõike, mida sobivaks pead. Oluline on vaid see, et segu ei jääks kuiv. Kõige peale raputa riivjuustu ja pitsamaitseainet. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 30-40 minutit.
Kommentaarid (0)