Küpsetised

Juustu-seenepirukas krevettidega 

Martti Koppel, 18. aprill 2008, 06:48
 
Kokasaate Hommikuköök 12.04.2008 retseptid

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
PÕHI
200 g Või
100 g Riivjuust
1 dl Rõõsk koor
5 dl Jahu
2 tl Küpsetuspulber
TÄIDIS
120 g Austerservik (kergelt praetud)
1 tk Paprika
4 tk Muna
2 dl Rõõsk koor
1 õisik Spargelkapsas ehk brokoli
200 g Riivitud suitsujuust
100 g Kirsstomatid
10 viilu Toorsuitsupeekon
1 sl mango-chutney
Sool
Must pipar
150 g Kooritud krevett

Valmistamine
Sega pehmele võile juurde kõik ülejäänud põhjakomponendid ja vooderda sellega koogivorm. Kuumuta pann ja pare seal kergelt võis seened, brokoliõisikud, paprikatükid ja kirsstomatid. Vala need taignale, sinna peale krevetid ja raputa peale riivjuust. Sega omavahel munad, koor.Maitseta ja vala kõige peale. Küpseta ahjus 20 minutit, siis peale peekoniviilud ja küpseta kuldpruuniks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee