Kalatoitude retseptid

Kartuli-soolakalapirukad 

Martti Koppel, 23. veebruar 2011, 12:22
Kokasaate Hommikuköök 12.04.2008 retsept

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 kg Lehttainas
TÄIDIS
600 g Keedetud kartul
1 dl Piim
1 tk Muna
1 sl Või
200 g Soolalõhe
100 g päikesekuivatatud tomatid
1 tk Sibul
Aedtill
Murulauk
Basiilik (värske)
0.5 tl Koriander
Sool
Must pipar

Valmistamine
Keedetud kartulitele lisada kuum piim, munad ja või. Maitsesta soola, pipra ja koriandriga, lisa praetud sibulatükid ja suitsulõhe, maitseroheline ja päikesekuivatatud tomatid. Sega korralikult läbi, lõika taignast näiteks ruudud ja aseta sinna peale täidist. Keera kokku, sulge korralikult ja määri pealt munaga. Kuumuta ahi 220 kraadi juurde ja küpseta siis 12-15 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee