Kalatoitude retseptid
16. aprill 2008, 10:28

Tomati-anšoovise salat

Kokasaate Maitsenaudingud 16.04.2008 retseptid

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Tomat
10 tk Anšoovisefileed
1 pott Põld-võõrkapsas ehk rukola
3 sl Oliiviõli
2 sl balsamico-siirup
1 tl Soolahelbed
Must pipar
2 sl Piiniaseemned

Valmistamine
Lõika hästi küpsetest tomatitest rattad ja laota need taldrikule, maitsesta tomat oliivõli, balsamico-siirupi ja värskelt jahvatatud musta terapipraga. Rebi kätega rukola salat väiksemaks ja aseta tomatite peale, lisa veel anšoovise fileed ja värskelt keedetud kanamuna sektorid.Kaunista röstitud seedrimänni seemnetega.