Kalatoitude retseptid

Tomati-anšoovise salat 

Heimar Kuuskler, 16. aprill 2008, 10:28
Kokasaate Maitsenaudingud 16.04.2008 retseptid

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Tomat
10 tk Anšoovisefileed
1 pott Põld-võõrkapsas ehk rukola
3 sl Oliiviõli
2 sl balsamico-siirup
1 tl Soolahelbed
Must pipar
2 sl Piiniaseemned

Valmistamine
Lõika hästi küpsetest tomatitest rattad ja laota need taldrikule, maitsesta tomat oliivõli, balsamico-siirupi ja värskelt jahvatatud musta terapipraga. Rebi kätega rukola salat väiksemaks ja aseta tomatite peale, lisa veel anšoovise fileed ja värskelt keedetud kanamuna sektorid.Kaunista röstitud seedrimänni seemnetega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee