Itaalia köök

Spinatisalat tomati ja mozzarellaga 

Angeelika Kang, 16. aprill 2008, 07:08
 
Toores spinat sisaldab rohkesti vitamiine ning maitseb hästi koos itaaliapärase kastme ja lisanditega.

Kogus: neljale

Koostisosad
300 g Värsked spinatilehed
1 karp Kirsstomatid
1 dl Värsked basiilikulehed
0.5 dl Värske pune, hakitud
200 g Mozzarella
KASTE
0.25 dl Oliiviõli
2 sl Palsamiäädikas
0.5 tl Sool
Must pipar

Valmistamine
Laota ribadeks rebitud spinatilehed ja poolitatud kirsstomatid taldrikutele või ühele suurele vaagnale. Puista peale tükikesteks rebitud basiiliku lehed, tükeldatud mozzarella ja hakitud pune. Sega kastmeks kokku oliiviõli, äädikas, sool ja pipar ning vala salatile.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee