Lõunasöögi retseptid

Spargelkapsa-püreesupp 

Toidutare, 16. aprill 2008, 06:50
 
Veerandtunniroog, mis täidab kõhtu ja maitseb imehästi. Pigem küll naiste lemmik kui lastele ja meestele meelepärane.

Kogus: neljale

Koostisosad
1 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
2 tk Kartul
2 sl Õli
500 g Spargelkapsas ehk brokoli
1 l Köögiviljapuljong
2.5 dl Piim
Sool
Must pipar

Valmistamine
Koori-tükelda sibul, küüslauk ja kartulid. Soojenda kastrulis õli, lisa eelnimetatud ained ning kuumuta väiksel tulel, kuni kartul hakkab pehmenema. Lisa tükeldatud spargelkapsas (eralda õisikud kolmeks) ja puljong. Keeda 5 minutit, kuni kapsas on pehme. Tõsta mõned väiksed spargelkapsaõisikud kaunistamiseks kõrvale ja püreesta supp saumikseri või köögikombainiga.Lisa piim või toidukoor ning kuumuta keemiseni. Maitsesta soola-pipraga. Kaunista kõrvalepandud õisikutega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee