Kalatoitude retseptid

Mereandide hautis 

Arne Schumann, 10. veebruar 2009, 11:24
 
Kokasaate Parim Maitse 12.04.2008 retsept.

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g Külmutatud mereannid
2 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
3 dl Kalapuljong
Õli
2 tk Kartul
Tüümian
2 tk Paprika (roheline ja punane)
1 klaas Valge vein
1 pakk Santa Maria Tex Mex Guacamole dipikastmesegu
2 dl Rõõsk koor
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Koori kartulid ja haki kuubikuteks. Tükelda sibul ja küüslauk ning paprika.
2. Kuumuta potis õli ja prae selles küüslauk ja sibul, lisa nüüd hakitud kartul, vein ja kalapuljong ning kuumuta 15 minutit, kuni kartul on pehmeks keenud. Lisa juurde hakitud paprika, mereannid ja kuumuta vaiksel tulel keemiseni. Lisa koor, maitsesta soola, pipra Guacamole dipikastmeseguga ja tüümianiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee