Hommikusöögi retseptid

Teemunad 

Maru, 15. aprill 2008, 11:36
Foto: Siim Vahur
Need on kõige pentsikuma välimusega keedumunad, mida ma eales näinud olen. Ja ehk ka kõige hõrgumad.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
10 tk Muna
1 l Vesi
3 sl Sojakaste
3 sl riisiviin (võib ka ilma)
Tähtaniis
1 sl Suhkur
Kaneelikoor
3 viilu Lömastatud ingver
3 sl must Hiina tee

Valmistamine
Hiinas podisevad kauplustes suured katlad samasuguste munadega. Vaheldust tavalisele hommikumunale pakuvad need igatahes. Keeda kümme muna (väiksema koguse kohta on keetmist ja mässamist liiga palju) nii nagu alati. Ehmata korralikult külma veega ning lase kuivaks nõrguda. Peopesaga rulli munad laua peal praguliseks. Pane pott uuesti tulele, vala vesi sisse ning lisa kõik ülejäänud ained. Keeda 20 minutit. Seejärel pista potti pragulised munad ning keeda veel 45 minutit.Koori ja lase heal maitsta. Pildile leidsin samasuguse mustriga juustudki. Kevad on kirev!

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee