Lõunasöögi retseptid

Mustjuure püreesupp küüslaugu-kodujuustuga 

Heimar Kuuskler, 15. aprill 2008, 07:54
Kokasaate Maitsenaudingud 15.04.2008 retsept

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g Mustjuur
3 dl Vesi
4 sl Mascarpone
1 sl Soolahelbed
Must pipar
2 tl kõrvitsaseemneõli
5 tk Röstitud kõrvitsaseemned
2 viilu Ciabatta
1 sl Oliiviõli
1 küüs Küüslauk
3 sl Kodujuust
1 sl Crème fraîche
1 sl< Misuuna salat (hakitud)

Valmistamine
MUSTJUURE PÜREESUPI valmistamiseks koori jooksva külma vee all terava koorimisnoaga ära mustjuur. Tükelda 3cm pikkusteks kangideks ja aseta külma sidrunimahlaga maitsestatud vette. Seejärel aseta keevasse Maldon helbesoolaga maitsestatud vette kooritud mustjuur, keeda, kuni mustjuur on läinud pehmeks. Püreesta blenderiga ja lisa mascarpone toorjuustu ning maitsesta vajadusel soolaga.Serveeri koos soojade bruschettade, kodujuustu kreemi, kõrvitsaseemneõli ja röstitud kõrvitsaseemnetega.KODUJUUSTUKREEMI valmistamiseks sega omavahel kodujuust, creme fraiche, tükeldatud Misuuna salat. Maitsesta Maldon helbesoola ja värkselt jahvatatud musta terapipraga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee