Kogus: ühele
Koostisosad
400 g Mustjuur
3 dl Vesi
4 sl Mascarpone
1 sl Soolahelbed
Must pipar
2 tl kõrvitsaseemneõli
5 tk Röstitud kõrvitsaseemned
2 viilu Ciabatta
1 sl Oliiviõli
1 küüs Küüslauk
3 sl Kodujuust
1 sl Crème fraîche
1 sl< Misuuna salat (hakitud)
Valmistamine
MUSTJUURE PÜREESUPI valmistamiseks koori jooksva külma vee all terava koorimisnoaga ära mustjuur. Tükelda 3cm pikkusteks kangideks ja aseta külma sidrunimahlaga maitsestatud vette. Seejärel aseta keevasse Maldon helbesoolaga maitsestatud vette kooritud mustjuur, keeda, kuni mustjuur on läinud pehmeks. Püreesta blenderiga ja lisa mascarpone toorjuustu ning maitsesta vajadusel soolaga.Serveeri koos soojade bruschettade, kodujuustu kreemi, kõrvitsaseemneõli ja röstitud kõrvitsaseemnetega.KODUJUUSTUKREEMI valmistamiseks sega omavahel kodujuust, creme fraiche, tükeldatud Misuuna salat. Maitsesta Maldon helbesoola ja värkselt jahvatatud musta terapipraga.
Kommentaarid (0)