Lõunasöögi retseptid

Kitsejuustusupp 

Heivi Peterson, 14. aprill 2008, 09:02
Kitsejuustusupp
Parima supi saab vasika- või köögiviljapuljongist.

Kogus: neljale

Koostisosad
5 dl Puljong
3 küünt Küüslauk
2 dl Maitsestamata jogurt
1 sl Jahu
1.5 dl Rõõsk koor
Sool
Pipar
120 g Kitsejuust
1 sl Valge veini äädikas
Hakitud ürte
LISANDIKS
3 tk Tomat
0.5 tk Kurk
4 viilu sai
Õli

Valmistamine
Lase puljong keema, lisa küüslauguküüned ja keeda tasasel tulel kaanega kaetult umbes 5 minutit. Sega jogurt jahuga ja nirista pidevalt segades puljongi hulka. Lase jahusegul veidi keeda, siis lisa koor ja keeda veel mõni minut. Maitsesta pipraga. Murenda kitsejuust potti, klopi vispliga või mikserda õrnalt ja vala juurde valgeveiniäädikas. Vajadusel maitsesta soolaga. Puista peale hakitud ürdid. Serveeri röstitud saiakuubikute ja kurgi- ning tomatitükikestega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee