Lõunasöögi retseptid

Suitsukana-greibisalat 

Angelica Udeküll, 11. aprill 2008, 11:14
 Daisy Lappard
Eelista salatis verigreipi, sest see on magusam kui tavaline greip

Kogus: kahele

Koostisosad
1 tk Greip
1 tk Pirn
1 tk Õun
10 tk Viinamarjad
1 sl seedermänniseemned
150 g suitsukanafilee
1 pott Rooma salat
KASTMEKS
2 sl Majonees (lahja)
2 sl Maitsestamata jogurt
2 sl apelsinimahl
1 tl Apelsinikoor riivituna

Valmistamine
Koori ja puhasta greip. Eralda viljaliha ja lõika väiksemaks.Pese õun ja pirn, koori ja haki ribadeks.Pese viinamarjad ja poolita.Haki suitsukana viiludeks.Sega kõik komponendid omavahel kokku.Valmista kaste. Selleks sega kokku majonees, jogurt, mahl ja riivitud apelsinikoor. Maitseks võid lisada veidike cajuni pulbrit. Sega kaste salatikomponentidega kokku. Aseta taldriku põhja salatilehed ja sellele salat.Puista peale seedermänniseemneid. Soovi korral võid salati valmistada aga hoopis ka apelsinist. Seedermänniseemnete asemel sobib lisada salatisse ka kreeka pähkleid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee