Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 sl Või
3 sl Oliiviõli
4 sl Hakitud šalottsibul
6 sl Valge vein
2 dl Kanapuljong
500 g Tomat
1 sl Soolahelbed
Must terapipar
3 sl Basiilik (värske, tükeldatud)
1 tk Muna
Valmistamine
Kuumuta potis oliivõli, lisa pehme või ja tükeldatud šalottsibul, passeeri veidi, lisa valge vein ja keeda alkohol välja. Seejärel lisa tükeldatud tomat, kanapuljong, Maldon helbesool ja värskelt jahvatatud must terapipar.Keeda suppi 15 minutit ja vala blenderisse, lisa värske basiilik ja püreesta, serveeri. Lõika lehttaignast kuubikud, pintselda kergelt üle munavalgega, raputa peale seesamiseemned ja küpseta ahjus 210-220C juures seni, kuni taigen on korralikult kerkinud ja muutunud kuldkollaseks.Serveeri seesami-lehttaigna krutoonid soojalt supi peale asetades.
Kommentaarid (0)