Kalatoitude retseptid

Vürtsine kalaroog 

Pille Enden, 25. märts 2010, 09:44
 Jaan Heinmaa
Lihtsalt ja kiirelt valmiv roog, mida võid serveerida nii keedetud riisi kui ka kartulitega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 sl Oliiviõli
2 küünt Küüslauk
1 tl Jahvatatud köömned
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
200 g Purustatud tomatid
1 tk Punane paprika
450 g Valge kala filee
Värske koriander
1 tk Sidrun
Sool

Valmistamine
Kuumuta kastruli põhjas õli. Lisa purustatud küüslauk, köömned ja jahvatatud paprika ning kuumuta 1 minut. Vala juurde 1 dl vett ja purustatud tomatid. Lase keema ja keera kuumus nõrgemaks. Lisa viilutatud paprika, hauta 5 minutit ja maitsesta soolaga. Lisa tükeldatud kala ja hauta veel 5 minutit. Serveeri värske hakitud koriandri ja sidrunisektoriga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee