Linnuliha retseptid

Cannellonid kreemja pardi ja musta trühvli raguuga 

Imre Kose, 8. aprill 2008, 11:43
Foto: Stiil
Staarkoka Imre Kose retsept

Kogus: neljale

Koostisosad
20 tk Cannelloni
1 sl Õli
2 sl Või
2 tk Šalottsibul
3 dl Valge vein
1 l seenepuljong
4 -5 oksa Tüümian
Must pipar
0.5 tk Sidruni riivitud koor
2 tk Pardikoivad
2 dl Rõõsk koor
100 g Parmesani v. muud kõvat juustu
1 tk Must trühvel, õhukeselt viilutatud
1 sl trühvliõli

Valmistamine
• kupata cannelonid soolaga maitsestatud vees 2–3 minutit ja kurna külma vee all • passeeri kastrulis või ja õli seguga kiirelt šalottsibul ja lisa valge vein • keeda pool veini kogusest kokku • lisa puljong, tüümian, pipar ja sidrunikoor ning pardikoivad • hauta keskmisel kuumusel, kuni pardikoivad on küpsed ja liha tuleb kondi küljest lahti, vajaduse korral lisa vahepeal puljongit, et koivad oleksid vedelikuga kaetud • tõsta koivad vedelikust, puhasta liha ning tükelda • püreeri sibul puljongiga blenderis või saumikseriga siledaks • aseta leende tagasi pardikuubikud, lisa koor ja trühvlid • kontrolli maitset, lisa vajaduse korral soola-pipart ja maitsesta lõpuks trühvliõliga • aseta cannelonid ahjuvormi ja täida kastmega, ülejäänud kaste kalla üle vormi • puista üle parmesaniga, jahvata pinnale musta pipart ja küpseta eelkuumutatud ahjus 180 kraadi juures, kuni pealispind on kuldpruun • serveeri kohe näiteks rukolasalatiga

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee