Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 tk Kanafilee
1 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
1 sl Õli
2 tk Tomat
2 l Kanapuljong
1 tk Porgand
1 tk Suvikõrvits
1 pakk Santa Maria Tex Mex Pico de Gallo maitseainesegu
Sool
Must pipar
maisikrõpsud
Petersellilehed
Valmistamine
Lõika kanafilee ribadeks ja keeda vaiksel tulel. Haki sibul, küüslauk, porgand, suvikõrvits ja tomat. Kuumuta kastrulis õli, mugulsibulat ja küüslauku umbes 1-2 minutit, lisa porgand ja kuumuta veel 2-3 minutit. Lisa tomatikuubikud ja kanapuljong. Lase keema tõusta ning hauta kergel tulel umbes 10 minutit. Lisa suvikõrvits, keedetud kanafilee ja Pico de Gallo maitseainesegu ning kuumuta veel 5-10 minutit. Vajadusel lisa maitse järgi soola ja pipart. Serveerimisel lisa käe vahel purustatud maisikrõpse ja hakitud peterselli.
Kommentaarid (0)