Linnuliha retseptid

Kana- ja köögiviljasupp 

Ilmar Räni, 8. aprill 2008, 06:55
 
Kokasaate Parim Maitse 05.04.2008 retsept

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk Kanafilee
1 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
1 sl Õli
2 tk Tomat
2 l Kanapuljong
1 tk Porgand
1 tk Suvikõrvits
1 pakk Santa Maria Tex Mex Pico de Gallo maitseainesegu
Sool
Must pipar
maisikrõpsud
Petersellilehed

Valmistamine
Lõika kanafilee ribadeks ja keeda vaiksel tulel. Haki sibul, küüslauk, porgand, suvikõrvits ja tomat. Kuumuta kastrulis õli, mugulsibulat ja küüslauku umbes 1-2 minutit, lisa porgand ja kuumuta veel 2-3 minutit. Lisa tomatikuubikud ja kanapuljong. Lase keema tõusta ning hauta kergel tulel umbes 10 minutit. Lisa suvikõrvits, keedetud kanafilee ja Pico de Gallo maitseainesegu ning kuumuta veel 5-10 minutit. Vajadusel lisa maitse järgi soola ja pipart. Serveerimisel lisa käe vahel purustatud maisikrõpse ja hakitud peterselli.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee