Taimetoidu retseptid

Maisipüreesupp 

Arne Schumann, 8. aprill 2008, 06:50
 
Kokasaate "Parim maitse" 05.04.2008 retsept

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk Punane paprika
1 tk Sibul
500 g Mais (konserv- või külmutatud)
2 sl Õli
6 dl Kanapuljong
1.5 dl Vahukoor
Sool
Must pipar

Valmistamine
Rösti kuumal õlita pannil paprikaid seni, kuni nende koor hakkab kõrbema. Seejärel aseta paprikad kaussi, kata toidukilega ning lase 20 minutit seista. Nüüd koori ja haki paprikad ning jäta osa serveerimiseks. Kuumuta potis õli, prae hakitud sibul madalal kuumusel klaasjaks, lisa tükeldatud paprika ja seejärel mais ning kuumuta veel 5 minutit. Lisa kanapuljong ja saadud mass köögikombaini või purusta saumiksriga. Kuumuta püreemass keemiseni, lisa koor, maitsesta soola ja pipraga ning serveeri.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee