Taimetoidu retseptid

Omas mahlas küpsetatud porgand gremolata võiga 

Heimar Kuuskler, 8. aprill 2008, 12:02
Kokasaate Maitsenaudingud 8.04.2008 retsept

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g Porgand
2 sl Valge vein
1 sl Suhkur
1 sl Soolahelbed
2 sl Petersellilehed
2 sl Koriander (värske)
1 tk küpsetuskott
GREMOLATA
2 sl Või
1 sl Petersellilehed, hakitud
2 tl Sidrunikoor
1 küüs Küüslauk
2 sl Sidrunimahl
Soolahelbed

Valmistamine
Lõika porgandist 1cm jämedused kangid, aseta need küpsetuskotti, maitsesta valge veini, või, suhkru, Maldon helbesoola ja tükeldatud peterselliga, pane kott kinni ja lõika üks nurk lahti ja küpseta ahjus 200C juures 15 minuti. Seejärel lõika küpsetuskott lahti ja serveeri porgandid koos küpsetusvedelikuga, lisa veidi tükeldatud koriandrit ja gremolata võid.GREMOLATA VÕI VALMISTAMISEKS sega omavahel pehme või, tükeldatud lehtpetersell, sidrunikoor, tükeldatud küüslauk, värskelt pressitud sidrunimahl ja Maldon helbesool.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee