Õhtusöögi retseptid

Juustupasta ahjus küpsetatud mozzarellaga 

Heimar Kuuskler, 7. aprill 2008, 11:29
 Maitsenaudingud
Kokasaate Maitsenaudingud 07.04.2008 retsept

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 g Tagliatelle
1 sl Oliiviõli
2 sl Meresool
2 dl Vahukoor
1 dl Kanapuljong
100 g suitsujuust
100 g Bonjour toorjuust
1 -2 tl Soolahelbed
2 sl Basiilik (värske)
6 tk Kirsstomatid
6 tk Mozzarella-kirsid
1 sl Hikkori suitsuvedelik

Valmistamine
Aseta pannile vahukoor, kanapuljong, kuubikuteks lõigatud suitsujuust, Bonjour toorjuust, keeda veidi juustukastet kokku ning lisa eelnevalt soolaga maitsestatud vees keedetud tagliatelle pasta, seejärel maitsesta Maldon helbesoola, värskelt jahvatatud musta terapipraga, serveeri suitsumozzarella-juustu ja värskete kirsstomatidega. SUITSUMOZZARELLA VALMISTAMISEKS keera basiilikulehed ümber kirss-mozzarella ja pane need puutikuga kinni. Maitsesta Hikkori suitsuvedeliku ja Maldon helbesoolaga, aseta fooliumisse või küpsetuspaberisse ja küpseta ahjus 200C juures 6 minutit, serveeri!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee