Taimetoidu retseptid

Lihtne munapasta lasanjele, ravioolidele 

Angeelika Kang, 6. aprill 2008, 20:57
 
Järgnevast põhipastatainast saab valmistada kõiki pastasorte: spagette, tagliatellet, lasanjet, ravioole jne. NB! Pastatainale pole soola lisada vaja, kuna pastat keedetakse üsna soolases vees.

Koostisosad
3.5 dl Jahu
3 tk Muna
2 sl Oliiviõli

Valmistamine
Taina valmistamiseks kuhja jahu lauale. Tee keskele süvend ja löö sinna munad, seejärel nirista juurde oliiviõli. Näpi tainas ühtlaseks ning sõtku 5–7 minutit kergelt jahusel laual. Sõtkumise tulemusel muutub tainas elastseks ja läikivaks. Võid selle töö tegemisel kasutada ka köögikombaini abi. Kata tainapall kausiga ning jäta lauale pooleks tunniks seisma.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee