Kiudainerikkad toidud

Aprikoosi-riisitort 

Martti Koppel, 23. veebruar 2011, 12:49
Foto: Hommikuköök
Kokasaate Hommikuköök 05.04.2008 retsept

Koostisosad
400 g konservvirsikud või -aprikoosid
1 l Piim
1 tk Vanillikaun
1 tk Sidruni riivitud koor
200 g Risotoriis
100 g Või
50 g Pistaatsiapähklid (hakitud)
4 tk Munakollane
3 tk Munavalge
100 g Suhkur
50 g Jahu
Tuhksuhkur

Valmistamine
Keeda riis piimas koos vanillipulgaga, jahuta ja tükelda konservvirsik. Kuumuta ahi 200 kraadini. Sega munakollased ja või, lisa suhkur, jahu, pähklid, keedetud riis ning virsikupoolikud. Vahusta munavalged ja lisa vaht kergelt segades tainale. Määri lahtikäiv vorm kergelt võiga ja vala tainas vormi ning küpseta 180 kraadi juures umbes 1 tund. Hiljem puudersuhkruga kergelt üle raputada.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee