Veiseliha retseptid

Veiseliha potis 

Martti Koppel, 8. august 2008, 12:08
Foto: Hommikuköök
Kokasaate Hommikuköök 05.04.2008 retsept.

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g Veiseliha välisfilee
1 sl Veiniäädikas
3 küünt Küüslauk
1 sl Oliiviõli
Tüümian
Rosmariin
Basiilik (värske)
KÖÖGIVILI
1 tk sibul
2 tk Porgand
1 tk Paprika
5 -6 tk Kartul
Veidi võid
1 tl Paprika (jahvatatud)
Tüümian
1 sl Mesi
300 g Purustatud tomatid
2 dl Punane vein
Sool
Must pipar
Petersellilehed
Roheline sibul
Värske tüümian

Valmistamine
Lõika veiselihast viilud ja vala nendele peale ülejäänud komponentidest segatud segu. Kuumuta pann ja prae seal lihatükid kuldpruuniks, aseta haudepotti.
Prae pannil võis sibulasektorid, porganditükid, paprikaruudud ja lisa paprikapulber. Lisa pannitäis potti lihade manu, lisa siis vein, mesi, purutomat ja maitseained. Lisada vett, siis kõige peale kartulisektorid, sulge kaanega ja hauta pehmeks, maisterohelist lisada lõpus.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee