Õhtusöögi retseptid

Lillkapsa-ahjuvorm 

Heimar Kuuskler, 7. aprill 2008, 07:11
Kokasaate Maitsenaudingud 04.04.2008 retsept

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 sl Või
200 g Lillkapsas
2 sl Crème fraîche
2 sl Parmesani (riivitud) v. muud kõvat juustu
1 tl Soolahelbed
2 sl Hakitud till

Valmistamine
Määri pehme võiga keraamilise vormi põhi ja küljed, aseta kergelt aurutatud lillkapsaõisikud vormi põhja, maitsesta Maldon helbesoola ja värskelt jahvatatud musta terapipraga. Seejärel sega omavahel Prantsuse hapukoor, riivitud parmesani juust ja värske tükeldatud till. Vala segu lillkapsale ja küpseta ahjus 180C juures ca 12-15 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee