Hommikusöögi retseptid

Anšoovised "kadunud munade" ja parmesaniga 

Anni Arro, 3. aprill 2008, 06:48
 
"Kadunud munad" on nii tore vanaaegne nimetus kooreta keedetud munade kohta!

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 tk Muna
2 sl Valge veini äädikas
2 tl Sool
10 tk Anšoovisefileed
Parmesani v. muud kõvat juustu
2 sl Sidrunimahl
8 sl Oliiviõli
Aedtill
Sool
Must pipar
1 kimpu Roheline salat

Valmistamine
Lase potis keema umbes 1l vett. Lisa 1 tl soola ja 1 sl valgeveiniäädikat. Löö munad ükshaaval ettevaatlikult katki ja libista sisu potti. Keeda umbes 3-4 minutit. Sel ajal sega kausis oliiviõli, sidrunimahl ja hakitud till. Rebi hulka salatilehed ja lisa anšoovisefileed. Sega kõik õrnalt läbi ja aseta taldrikule. Keskele pane keedetud munad. Vala munadele pisut oliiviõli ning maitsesta soola ja pipraga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee