Kiudainerikkad toidud

Kalevipojakook ehk puuviljakook ricotta´ga 

Martti Koppel, 2. aprill 2008, 11:40
 
Kokasaate Hommikuköök 22.03.2008 retsept.

Koostisosad
1 pakk Juubeli tordipulber
200 g Ricotta
100 g Mandlid
400 g Virsikukonserv
3 -5 tk Kiivi
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur

Valmistamine
Tordipulber segada kokku pakendil antud juhendi järgi. Lisada ricotta-kohupiim. Hakkida mandlid peeneks ja lisada segule vanillsuhkurt. Valada segu lahtisesse koogivormi. Aseta virsiku- ja kiivipoolikud taignasse, raputa peale suhkurt ja küpseta ahjus kuldpruuniks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee