Lõunasöögi retseptid

Seenesupp juustukreemiga 

Martti Koppel, 23. veebruar 2011, 12:55
 
Kokasaate Hommikuköök 22.03.2008 retsept.

Koostisosad
300 g Seened (servikuid ja šampinjone pooleks)
2 sl Või
3 küünt Küüslauk
150 g Suitsupeekon
1 tk Sibul
1 tk Kartul
1 tk Loomaliha puljongikuubik
3 dl Vesi
150 g Kukeseene Merevaik
1 cm Ingver
1 tk Porgand
2 dl Rõõsk koor
Roheline sibul
Petersellilehed
Tüümian
Sool
Must pipar

Valmistamine
Kuumuta potis või, lisa sinna puhastatud ja tükeldatud sibul, seened, peekon, ingver, kartul ja porgand. Prae kergelt kõik läbi, lisa siis vesi ja puljongikuubik. Aja keema ja hauta leent, kuni köögiviljad on pehmed. Lisa siis merevaik, koor ja maitsesta. Püreeri ja serveeri koos maitserohelisega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee