Itaalia köök

Bruscettad isevalmistatud pestoga 

Heimar Kuuskler, 2. aprill 2008, 13:22
Foto: Maitsenaudingud
Kokasaate "Maitsenaudingud" 31.03.2008 retsept

Kogus: ühele

Koostisosad
2 pätsi hele ciabatta
2 sl Oliiviõli
1 küüs Küüslauk
6 potti Basiilik (värske)
150 g seedermänniseemned
100 g Pecorino juust
200 g Oliiviõli
Maldon soolahelbed
50 g Küüslauk

Valmistamine
Lõika terava sakilise noaga ciabattast sõrmejämedused viilud, pintselda üle oliivõliga ja seejärel küpseta viilud ahjus 180C seni, kuni muutuvad kuldkollaseks, seejärel kohe ahjust välja võttes hõõru ciabatta viile kergelt küüslauguküünega.PESTO VALMISTAMISEKS aseta kõik komponendid blenderisse ja püreesta, lisades järk-järgult oliivõli.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee