Kiudainerikkad toidud

Muna-kilutäidisega rullbiskviit 

Angelica Udeküll, 31. märts 2008, 08:03
Foto: Daisy Lappard
Valmista biskviitpõhi juba eelmisel õhtul, kuid keera see ahjust võttes kindlasti rulli. Hommikul rulli põhi lahti ja lisa täidis.

Kogus: kuuele

Koostisosad
TAINAS
3 tk Muna
2 sl Rukkijahu
1 sl kartulitärklis
0.5 tl Küpsetuspulber
Sool
Piprasegu
TÄIDIS
1 tk Muna (keedetud)
200 g Vürtsikilu
100 g määrdejuust (Creme Bonjour)
0.5 pead Lehtsalat
Aedtill

Valmistamine
Vahusta munad tugevaks vahuks. Sega omavahel kuivained ja puista ettevaatlikult munavahu sekka. Laota tainas plaadile laiali ja küpseta ahjus 185 kraadi juures 10 minutit. Võta põhi ahjust välja ja aseta selle peale teine küpsetuspaber. Eemalda küpsetamisel kasutatud ahjupaber ja keera biskviit rulli. Tükelda vürtsikilu ja riivi keedumuna. Sega omavahel kokku toorjuust, kilu ja keedumuna. Maitsesta segu värske tilliga. Määri biskviitpõhi muna-kilutäidisega ja laota peale lehtsalati lehed. Keera biskviit uuesti rulli ja serveeri.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee