Kalatoitude retseptid

Tuunikalasalat kapparitega 

Angelica Udeküll, 31. märts 2008, 06:33
 Daisy Lappard
Kasuta suurte tükkidega tuunikalakonservi, sest hakitud konservid kipuvad liigselt segunema ja muudavad salati välimuse ebaesteetiliseks.

Kogus: kahele

Koostisosad
1 tk Roheline peasalat
3 tk Kirsstomatid
0.5 tk Punane sibul
100 g Tuunikala õlis
1 tk Muna (keedetud)
1 sl Kapparid
KASTE
3 sl Hapukoor
1 sl Majonees
laimipipar
Tšillipulber

Valmistamine
Rebi salatilehed tükkideks.Poolita tomatid ja haki sibul.Poolita muna sektoriteks. Nõruta tuunikalakonserv. Sega omavahel salatilehed ja tomat ning sibul. Aseta segu peale tuunikala ja munasektorid.Kõige peale puista kappareid.Valmista kõrvale kaste, milleks sega omavahel kokku majonees ja hapukoor ning maitsesta. # Kastme maitsestamisel võid katsetada erinevate segudega, hästi sobib näiteks laimimaitseline vokipulber. # Salati juurde sobib lisada ka oliive, herne- ja oakaunu

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee