Lillkapsa püreesupp külmsuitsu lõhefileega
Kogus: ühele
Koostisosad
300 g Lillkapsas
100 g Mascarpone toorjuust
1 -2 sl Maldon soolahelbed
Valge terapipar
1 sl Murulauk (värske, hakitud)
2 sl Külmsuitsulõhe fileeribad
Vlaged seesamiseemned
Valmistamine
Aseta keevasse kergelt soolaga maitsestatud vette lillkapsa õisikud, keeda ca 5-8 minutit, seni kuni õisikud on muutunud pehmeks (kontrolli noa otsaga). Seejärel tõsta vahukulbiga õisikud blenderisse, lisa veidi keeduvett ja alusta püreestamist. Lisa järk-järgult keeduvett, seni kuni supi paksus on paras. Maitsesta supp mascarpone toorjuustu, Maldon helbesoola ja värskelt jahvatatud musta terapipraga. Serveeri supp tükeldatud külmsuitsu lõhefilee, värske murulaugu ja eelnevalt kergelt röstitud seesamiseemnetega.
Kommentaarid (0)