Kalatoitude retseptid

Lillkapsa püreesupp külmsuitsu lõhefileega 

Heimar Kuuskler, 28. märts 2008, 13:06
 Maitsenaudingud
Kokasaate "Maitsenaudingud" retsept 27.03.2008

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g Lillkapsas
100 g Mascarpone toorjuust
1 -2 sl Maldon soolahelbed
Valge terapipar
1 sl Murulauk (värske, hakitud)
2 sl Külmsuitsulõhe fileeribad
Vlaged seesamiseemned

Valmistamine
Aseta keevasse kergelt soolaga maitsestatud vette lillkapsa õisikud, keeda ca 5-8 minutit, seni kuni õisikud on muutunud pehmeks (kontrolli noa otsaga). Seejärel tõsta vahukulbiga õisikud blenderisse, lisa veidi keeduvett ja alusta püreestamist. Lisa järk-järgult keeduvett, seni kuni supi paksus on paras. Maitsesta supp mascarpone toorjuustu, Maldon helbesoola ja värskelt jahvatatud musta terapipraga. Serveeri supp tükeldatud külmsuitsu lõhefilee, värske murulaugu ja eelnevalt kergelt röstitud seesamiseemnetega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee