Mehhiko köök

Guacamole-peekonisaiakesed 

Marek Randma, 12. juuni 2008, 10:19
 Santa Maria
Mehhikopärased suupistesaiakesed salsaga.

Koostisosad
1 tk Avokaado
0.5 pakki Santa Maria Tex Mex guacamole mix
Sool
Must pipar
Sidrunimahl
pikk sai
40 g Juust
50 g Peekon
Santa Maria Tex Mex jalopenoviile
Santa Maria Tex Mex salsa
SALAT
erinevaid värskeid salatilehti
20 g Kirsstomatid
20 g Kurk
15 g Punane sibul
20 g Küüslauk (marineeritud)
Oliiviõli

Valmistamine
Lõika pikast saiast diagonaalis õhukesed viilud ja rösti need kuldkollaseks. Valmista guacamole: koori avokaado, eemalda seeme, purusta kahvliga viljaliha, lisa guacamole-mix, sool, pipar, sidrunimahl ja aja segamini. Määri guacamole röstitud saiaviiludele, pane peale peekonilõigud ja riivitud juust ning küpseta ahjus 3-5 min. Valmista värske salat. Enne serveerimist lisa saiakestele salsa ja jalapeno-viilud.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee