Mehhiko köök

Šokolaadi-nachotrühvel 

Toidutare, 23. märts 2008, 22:31
Foto: Santa Maria
Mehhikopärane särtsakas maiustus.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 ml Vahukoor
250 g Tume šokolaad (vähemalt 70% kakaosisaldus)
30 g (umbes peotäis) Santa Maria Tex Mex Nacho chips

Valmistamine
Purusta chipsid peos või uhmriga. Kuumuta koor potis, lisa šokolaad ja sega ühtlaseks. Lase veidi jahtuda ja lisa purustatud chipsid. Vala vormi(desse) ja pane umbes paariks tunniks külmkappi jahtuma. Lõika tükkideks ja kaunista soovi korral kakao või chipsidega. Kogustest valmib 20 tk.

Soovitus: maitseks võib lisada tšillit Santa Maria Chili Explosion maitseaineveskist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee