Mehhiko köök

Kanaburrito kidney ubadega 

Toidutare, 23. august 2011, 08:36
Foto: Santa Maria
On teada, et juba enne Kolumbust keerasid asteegid erinevat toitu tortillade sisse, need olidki esimesed burritod.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
3 tk Kanafilee ribadena
1 purk (200g) Kidney oad
2 tk Laimi koor ja mahl
2 tl Suhkur
2 tk Sibul
3 tk Paprika (erivärvilised)
3 sl Õli
1 tl Kaneel (jahvatatud)
60 g Santa Maria Tex Mex küüslaugusalsa
100 g Hapukoor
Sool
Must pipar
6 tk Tortilla

Valmistamine
Marineeri kanaribad laimikoore, -mahla, suhkru ja kaneeliga. Sega ained kokku ja lase umbes 30 min marineeruda. Sibul ja paprikad viiluta ribadeks. Kuumuta suurem pann ja küpseta marineeritud kanaribad kiirelt 5-6 minutit, lisa paprikad, oad ja sibul ning küpseta veel umbes 2-3 minutit. Tähtis on, et kõik toiduained on küpsenud ja meeldivalt mahlased. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga.Soojenda tortillad, aseta täidis peale, keera rulli ning serveeri. Kaunista salsa ja hapukoorega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee