FajitaFoto: Santa Maria
Mehhiko köök
23. märts 2008, 22:32

Faijita

Fajita on Tex-Mex köögi klassikaline esindaja. Selle all mõeldakse grillitud liha, mis on serveeritud tortilla sees.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 pakk Santa Maria Tex Mex tortillad
400 g Veise välisfilee
1 sl Õli
1 -2 tl Santa Maria tuline lihamaitseaine
1 -2 tl Santa Maria Tex Mex Fajita maitseainesegu
2 tk Suured sibulad
2 tk Paprika
LISANDIKS
200 g Hapukoor
50 g Santa Maria jalopeno viilusid
150 g Riivjuust
Santa Maria Tex Mex mahedat või teravat taco kastet

Valmistamine
Lõika liha peenteks ribadeks ja pruunista pannil õlis. Lisa maitseained ning ribadeks lõigatud sibul ja paprika. Serveeri liha pannilt nii, et alumiseks kihiks oleks paprika ja sibul ning pealmiseks liha. Kuumuta tortillad mikrolaineahjus või pannil. Enne söömist täidab igaüks ise oma tortilla liha-paprika-sibulasegu ja muude lisanditega ning keerab siis rulli.