Mehhiko köök

Faijita 

Toidutare, 23. märts 2008, 22:32
Fajita Santa Maria
Fajita on Tex-Mex köögi klassikaline esindaja. Selle all mõeldakse grillitud liha, mis on serveeritud tortilla sees.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 pakk Santa Maria Tex Mex tortillad
400 g Veise välisfilee
1 sl Õli
1 -2 tl Santa Maria tuline lihamaitseaine
1 -2 tl Santa Maria Tex Mex Fajita maitseainesegu
2 tk Suured sibulad
2 tk Paprika
LISANDIKS
200 g Hapukoor
50 g Santa Maria jalopeno viilusid
150 g Riivjuust
Santa Maria Tex Mex mahedat või teravat taco kastet

Valmistamine
Lõika liha peenteks ribadeks ja pruunista pannil õlis. Lisa maitseained ning ribadeks lõigatud sibul ja paprika. Serveeri liha pannilt nii, et alumiseks kihiks oleks paprika ja sibul ning pealmiseks liha. Kuumuta tortillad mikrolaineahjus või pannil. Enne söömist täidab igaüks ise oma tortilla liha-paprika-sibulasegu ja muude lisanditega ning keerab siis rulli. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee