Lõunasöögi retseptid

Kodujuustu-tuunikalasalat 

Angeelika Kang, 7. juuni 2011, 06:04
 Jaan Heinmaak
Kerge ja hea salat sobib hästi palava suvepäeva eineks.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 purk Tuunikalatükid vees (185g konserv)
300 g Aeduba (rohelised)
1 tk Punane sibul
1 peotäis Redis
1 peotäis Roheline salat
200 g Kodujuust
Basiilik (värske)
KASTE
2 sl Oliiviõli
1 tl Valge veini äädikas
1 tl Vedel mesi
Sool
Must pipar

Valmistamine
Kurna tuunikalatükid veest. Lõika aedoad pooleks ja auruta või keeda soolaga maitsestatud vees 5 minutit. Lõika sibul viiludeks ja poolita redised.Kastme jaoks sega omavahel oliiviõli, veiniäädikas, mesi, sool ja must pipar. Lao kõik salatiained serveerimistaldrikule ja vala üle kastmega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee