Kanafilee-scallopini seentega
Kogus: neljale
Koostisosad
500 g Kanafilee
2 sl või
4 sl jahu
250 g Šampinjonid
50 g Kapparid
1 dl Punane vein
1 dl veisepuljong
1 sl Maisitärklis
Valmistamine
1. Lõika kanafilee pooleks ja aseta toidukile vahele, tao lihahaamriga ühtlaselt õhukeseks. Viiluta šampinjonid. Sulata pannil või, kasta kanafileed jahusse ja raputa liigne jahu maha.
2. Aseta liha pannile ja prae kiirelt mõlemalt poolt, hoia 100-kraadises ahjus taldrikul soojas. Kui kõik kanafileed on praetud, kalla pannile seened ja kapparid ning prae kergelt läbi. Lisa vein ja puljong, keeda 5 minutit. Seejärel nirista pidevalt segades hulka 0,5 dl veega segatud tärklis, keeda veel mõni minut.
3. Serveeri kana koos suvikõrvitsanuudlite või röstkartulitega, vala kuum kaste peale otse pannilt.
Kommentaarid (0)