Õhtusöögi retseptid

Kartulivorm kitsejuustuga 

Heivi Peterson, 18. märts 2008, 07:18
Suurepärane vaheldus tavalisele kartulivormile, kitsejuust annab mõnusa teistmoodi maitse.

Kogus: neljale

Koostisosad
750 g Keedetud kartul
250 g Spinat (külmutatud)
Või vormi määrimiseks
150 g Kitsejuust
KASTE
2 küünt Küüslauk
2 dl Vahukoor
1 dl Piim
Peenestatuid meresool
Must pipar

Valmistamine
1. Koori ja viiluta kartulid.2. Sulata külmutatud spinat kuumas vees ja pigista vesi välja.3. Määri ahjuvorm võiga. Kata vormi põhi poolega kartulikogusest. Kata spinatikihiga ja lao peale ülejäänud kartulid.4. Puista üle kitsejuustukuubikutega.5. Kastme tegemiseks lisa koorele pressitud küüslauguküüned, piim ja maitseained. Sega ja vala vormile.6. Küpseta 200°C juures 30 minutit, kuni roog on küps ja pealt kaunilt kuldne.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee