Lõunasöögi retseptid

Panniroog grillvorstide ja nuudlitega 

Maire Suitsu, 31. juuli 2009, 08:13
Pajaroog grillvorstigaFoto: Jaan Heinmaa
Toekas ja vürtsikas

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
0.5 kg grillvorstikesed
Õli praadimiseks
1 tk Sibul
2 tk Porgand
1 tk Paprika
2 tk Küüslauk
1 purk Purustatud tomatid
1 dl Magus tšillikaste
250 g Hiina munanuudlid
Petersellilehed

Valmistamine
Viiluta vorstikesed, lõika porgandid ja paprika õhukesteks viiludeks. Pruunista vorstid kiiresti õlis ja tõsta pannilt ära. Kuumuta peenestatud sibulat ja porgandiviile kõrgel kuumusel pidevalt segades 3 minutit. Lisa paprika ja kuumuta veel 3 minutit. Lisa peenestatud küüslauk, tomatihoidis ja tšillikaste ning lase 5 minutit tasakesi podiseda.Lisa vorstiviilud ja sega läbi. Keeda munanuudlid (või tavalised nuudlid) pakendi õpetuse järgi pehmeks, nõruta ja sega köögiviljade juurde. Raputa peale hakitud siledaid petersellilehti.