Hispaania köök

Hispaania munaroog ehk tortilja 

Maire Suitsu, 13. märts 2008, 09:15
 Matton Images
Hispaania rahvuslik munaroog

Kogus: ühele

Koostisosad
1 tk Sibul
1 tk Keedetud kartul
6 tk Muna
3 sl Õli
Sool
Must pipar
OMAL SOOVIL LISANDEID
1 tk Paprika
6 sl Rõõsk koor
0.5 tl Karri
100 g Suitsuvorst

Valmistamine
Lõika lisandid tükikesteks või ribadeks. Kuumuta karrit pannil õliga keskmisel kuumusel minut-kaks, et karri maitse tuleks esile. Puista pannile sibul, kuumuta segades paar minutit, seejärel kalla juurde ülejäänud lisandid ja kuumuta veel mõned minutid. Klopi munad kergelt lahti, lisa vedelik ja maitseained. Kalla segu pannile ning tõsta labidakesega alt üles, et hüübimine oleks ühtlane. Kui kogu munamass on hüübinud, aga veel niiske ja läikiv, tõsta pann pliidilt ära. Raputa munaroa pinnale maitserohelist ja vii lauale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee