Hispaania köök

Roheline gazpacho 

Maire Suitsu, 26. august 2008, 12:46
Kuulus Hispaania külmsupp

Kogus: ühele

Koostisosad
1 l Vesi
2 tk Puljongikuubik
4 tk Kartul
1 tk Roheline paprika
8 viilu Röstsai
2 küünt Küüslauk
1 tk Kurk
1 peotäis Petersellilehed
0.5 tl Sidrunipipar
Meliss
Basiilik (värske)

Valmistamine
Lõika kooritud kartulid, sibul ja paprika tükkideks ning pane potti. Kalla peale niipalju leent, et ained oleksid parajasti kaetud. Keeda pehmeks, lõpu eel lisa saiatükid. Kalla juurde ülejäänud vedelik, lisa peenestatud küüslauk, kurk, maitseroheline ja pipar. Töötle masinaga püreeks ning pane koos keedunõuga külma vette jahtuma. Paku supi juurde väikesteks tükkideks lõigatud tomatit, keedumune, punast paprikat, sibulat ja röstitud saia, pane iga lisand eraldi kausikesse. Suppi saab täiendavalt jahutada ja vajadusel ka vedeldada jääkuubikute lisamisega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee