Salati retseptid

Virsiku-rukola-prosciuttosalat 

Anni Arro, 11. märts 2008, 09:59
Foto: Sandra Urvak
Selle salati võlu peitub väheste komponentide kvaliteedis ja värskuses.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Virsik
5 lehte Põld-võõrkapsas ehk rukola
2 lehte Basiilik (värske)
5 viilu prosciutto või toorsuitsusink
3 laastu Parmesan v. muu kõva juust
Palsamiäädikas
Oliiviõli
Must pipar

Valmistamine
Lõika virsik sektoriteks ja aseta peale prosciuttoviilud, juustulaastud ja rukolalehed (juustulaaste saab kõige paremini teha juurviljakoorijaga). Piserda üle balsamiäädika ja oliivõliga.Maitsesta värskelt jahvatatud pipraga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee